Potrivit unui act normativ publicat la sfârşitul săptămânii trecute în Monitorul Oficial, membrii Colegiului Farmaciştilor din România care exercită profesia de farmacist sau care ocupă o funcţie în baza calităţii de farmacist vor plăti, începând de la 1 ianuarie 2013, 300 lei pentru cotizaţia anuală.

Decizia nr. 2/2013 modifică art. 1 al Deciziei Consiliului naţional al Colegiului Farmaciştilor din România nr. 3/2008, potrivit căreia cuantumul cotizaţiei anuale era stabilit la 400 lei pentru şefii de farmacii sau de depozit şi 200 lei pentru farmaciştii angajaţi cu contract de muncă sau altă formă legală, inclusiv cei angajaţi la unităţile bugetare şi care nu ocupă o funcţie de conducere.

farmacisti

» Foto: În stânga puteţi vedea forma actuală a art.1 din Decizia nr. 3/2008, iar în dreapta – viitoarea formă a articolului, în vigoare de la 1 ianuarie 2014, conform Deciziei nr. 2/2013. Atenţie: Urmărirea modificărilor legislative (la nivel de paragrafe) este o facilitate disponibilă numai pentru abonaţii Lege5. // Sursa: Lege5 Online

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here