15 Iulie, 2018

Corporatiştii mei iubiţi

În ultima vreme am auzit mai multe glume cu corporatiști decât cu blonde, ceea ce înseamnă că oamenii ăștia calcă pe cineva pe bătături sau îi fac pe alții să se simtă prost.

N-am înțeles niciodată de ce un corporatist este vinovat că lucrează într-o multinațională, dar un strungar este virtuos pentru că trage la șaibă într-o fabrică alături de alți 400 de muncitori. De ce munca manuală este mai valorizată decât cea a celor care se chinuie cu Excelul?

Sunt lucruri de reproșat corporatiștilor și le știe mai toată lumea, dar nimeni nu vorbește despre cum sunt corporatiștii ca oameni.

Am întâlnit în ultimii zece ani foarte mulți corporatiști, unii dintre ei mi-au devenit amici buni pentru că sunt oameni de calitate. Ce fac acești oamenii?

» Citeşte integral articolul pe PortalHR.ro.

Foto: Sxc.hu

Despre autor  ⁄ Redacţia

Materialele semnate de redacţia LegeStart reprezintă un efort comun de vă oferi informaţii de interes general din multiple domenii, strânse de echipă sau prezentate de partenerii noştri.

Comentarii

 • Răspunde
  Anonim
  martie 28 2014

  Lumea nu se ia neaparat de corporatisti pentru ca ei fac cine stie ce, ci mai mult de coroporatii care in mare parte incearca sa stoarca angajatul de toate resursele cu programe de munca tot mai stricte la un nivel salarial scazut, cel putin in primii ani de cariera. Este o tranzitie in Romania aparitia multinationalelor, lumea trebuie sa se adapteze. Cum voi scrieti articolul si le luati apararea (si nu pot spune ca aveti o oarecare dreptate) la fel au si ceilalti dreptul sa fie impotriva celor care lucreaza in cadrul corporatiilor.

  • Răspunde
   martie 28 2014

   Bună ziua,

   Mulţumim pentru feedback.

   Conţinutul materialelor preluate parţial de la parteneri NU reprezintă în mod necesar poziţia echipei LegeStart.

Scrie un comentariu