25 Februarie, 2018

Concursul de rezidenţiat se va desfăşura în data de 25 noiembrie

Reprezentanţii Ministerului Sănătăţii şi cei ai Universităţilor de Medicină şi Farmacie au stabilit condiţiile în care se va organiza anul acesta concursul de admitere în Rezidenţiat, conform unui comunicat de presă publicat pe site-ul instituţiei.

Astfel, concursul de rezidenţiat va avea loc în data de 25 noiembrie 2012 în şase centre universitare din ţară: Bucureşti, Iaşi, Cluj-Napoca, Târgu Mureş, Timişoara şi Craiova. Fiecărui centru universitar îi vor fi arondate şi judeţele pentru care se suţine rezidenţiat pe post.

Potrivit informaţiilor oferite de Ministerul Sănătăţii, concursul se va organiza pentru toate domeniile din sfera sănătăţii – medicină, medicină dentară şi farmacie.

Bibliografia şi tematica de concurs rămân aceleaşi din anul precedent, 2011, materialele fiind deja publicate şi accesibile pe site-ul Ministerului Sănătăţii şi în publicaţia de profil “Viaţa Medicală”.

Conform declaraţiei dlui Vasile Cepoi, ministrul Sănătăţii, elementele de noutate a concursului de Rezidenţiat din acest an constau în includerea de posturi în spitale clinice şi stabilirea numărului de posturi scoase la concurs în funcţie de dinamica de personal din ultima perioadă.

Informaţiile referitoare la perioada şi condiţiile de înscriere la concursul de intrare în Rezidenţiat, dar şi numărul de locuri scoase la concurs, vor fi făcute publice în prima parte a lunii octombrie, se mai arată în comunicat.

Sursa: Ministerul Sănătăţii

 

 

 

Despre autor  ⁄ Ioana Popa

Ioana Popa este redactor la LegeStart din anul 2011. A absolvit Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării.

Fara comentarii

Scrie un comentariu