23 August, 2019

CM a publicat forma actualizată a Tabloului Mediatorilor Autorizaţi

Consiliul de Mediere a anunţat republicarea, sub formă actualizată până la sfârşitul acestui an, a Tabloului Mediatorilor Autorizaţi, la care s-au adus corecturile semnalate de mediatorii care au sesizat neconformităţi în varianta publicată la data de 5 martie 2013.

Nouă formă a documentului va rămâne pe site până marţea viitoare inclusiv (19 martie 2013), pentru semnalarea şi înregistrarea erorilor. După această dată, Taboul Mediatorilor Autorizaţi va fi imprimat în format broşură.

Astfel, în cadrul fişierelor publicate pe pagina de web a Consiliului de Mediere pot fi consultate listele care cuprind:

- mediatorii activi;

- mediatorii suspendaţi;

- mediatorii fără formă de exercitare a profesiei (FEP);

- mediatorii care NU îndeplinesc prevederile art.23 şi art.24 din Legea nr.192/2006 privind medierea şi organizarea profesiei de mediator, cu modificările şi completările ulterioare .

Forma iniţială a acestor liste a fost făcută publică la începutul acestei luni, termenul iniţial pentru semnalarea erorilor fiind stabilita pentru data de astăzi, 14 martie.

Sursa: Consiliul de Mediere

Despre autor  ⁄ Elena Hogaş

Elena Hogaş este redactor la Legestart.ro. Este absolventă a Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice (SNSPA).

Un comentariu

  • Răspunde
    Laura Taun
    martie 20 2013

    din pacate lista mediatorilor din site-ul consiliului nu este chiar atat de actualizata pe cat ar parea. mai degraba se gasesc informatii pe site-urile terte (asa cum am gasit pe http://www.medierenet.ro/servicii-pentru-mediatori/) care isi verifica datele mult mai des si mai eficient.

Scrie un comentariu