Săptămâna aceasta dorim să vă prezentăm un instrument de creștere a eficienței activității contabile: serviciul de arhivare electronică cu valoare legală pe care certSIGN îl oferă gratis tuturor celor care cumpără sau reînnoiesc un certificat digital calificat în perioada de vară. Serviciul face parte dintr-un pachet extins de beneficii care mai conține vouchere pentru produse financiar-contabile și acces gratuit timp de 3 luni la cea mai modernă aplicație juridică dezvoltată în România.

Dincolo de acest pachet de extrabeneficii, cel mai mare furnizor de certificate digitale din România pune la dispoziția clienților săi și serviciul de arhivare electronică cu valoare legală a tuturor declarațiilor fiscale depuse online.

Conform site-ului ANAF, posesorul unui certificat digital calificat poate depune online declarațiile fiscale pentru un număr nelimitat de societăți, pentru fiecare declarație depusă la ANAF fiind necesară păstrarea recipisei aferente pentru control.  Contribuabilii pot alege să păstreze aceste recipise în format tipărit însă există riscul deteriorării, distrugerii sau pierderii acestora.

Toate aceste riscuri sunt eliminate prin folosirea unui serviciu de arhivare electronică precum cel oferit de certSIGN.

Serviciul de arhivare electronică cu valoare legală oferit de certSIGN nu doar protejează documentele împotriva pierderii, a deteriorării sau a distrugerii, ci le conferă aceeași valoare legală cu a originalului. În plus, serviciul oferit de certSIGN ajută la organizarea documentelor, fiind extrem de util în special  persoanelor care depun declarațiile fiscale online pentru mai multe societăți.

Arhivate electronic, declarațiile fiscale semnate electronic și recipisele aferente sunt păstrate în condiții de maximă siguranță și sunt ușor de găsit și de gestionat.

Pentru mai multe informații despre serviciul de arhivare electronică cu valoare legală, vizitați această pagină de pe site-ul certSIGN.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here