18 Februarie, 2018

Clasa pregătitoare, etapa a doua de înscriere: peste 5000 de cereri depuse. Îţi mai poţi înscrie copilul până vineri!

Etapa a doua de înscriere în clasa pregătitoare a început pe 8 mai şi va dura până pe 17 mai. Până pe 13 mai, la ora 20:00, au fost centralizate 5051 de cereri, conform unui comunicat de presă al Ministerului Educaţiei Naţionale.

Din totalul cererilor, 3945 sunt pentru copiii care împlinesc şase ani până pe 1 septembrie 2013, iar 1106 sunt pentru copiii care împlinesc şase ani după 1 septembrie 2013.

Ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, a recomandat părinţilor să completeze cererile de înscriere cu câte trei opţiuni, pentru a evita situaţia în care copiii lor vor rămâne nedistribuiţi.

Etapa a doua de înscriere este destinată copiilor neînscrişi sau nerepartizaţi în urma desfăşurării primei etape. Cererile pot fi depuse doar la instituţiile de învăţământ care mai dispun de locuri libere.

Despre autor  ⁄ Alexandru Boiciuc

Alexandru Boiciuc redactează şi editează articole la LegeStart.ro. E licenţiat (specializarea jurnalism) al Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi a mai lucrat în presă la ediţia online a ziarului ProSport. Contact: legestart(@)indaco(.)ro

Fara comentarii

Scrie un comentariu