Business Review vă invită, în parteneriat media cu Legestart.ro, la forumul Tax & Law Conference, evenimentul de referinţă din domeniul fiscal care, pe parcursul ultimilor 15 ani, a adus laolaltă 1,500 de participanţi şi aproximativ 110 ore de discuţii interactive şi studii de caz cu peste 200 de speakeri de top.

Cea de-a cincisprezecea ediţie a conferinţei va avea loc pe 30 martie la hotel Sheraton din Bucureşti, sala Platinum, începând cu ora 8:30 iar cititorii Legestart.ro beneficiază de un discount de 15% pentru înscrierea la eveniment.

Atenţie! Codul de discount pentru cititorii noştri este LEGESTART2016. Odată cu introducerea acestuia în momentul înregistrării la eveniment, pe pagina dedicată, reducerea se va aplica automat.

Conferinţa este structurată pe 2 sesiuni de prezentări şi discuţii, în cadrul cărora vor fi dezbătute unele dintre cele mai de actualitate subiecte din domeniul fiscal, continuate de o serie de workshop-uri dedicate şi sesiuni de networking.

Reprezentanţi de renume din domeniul public şi privat vor analiza noile norme şi reglementări ale Codului Fiscal, impactul acestora asupra mediului de afaceri şi persoanelor fizice din România şi vor propune, împreuna cu audienţa, soluţii practice, măsuri de îmbunătaţire a activităţii desfăşurate şi oportunităţi de creştere în domeniu. Agenda evenimentului include şi o sesiune specială de interviuri cu speakerii din cadrul conferinţei Tax & Law.

Participarea la eveniment va fi echivalată cu puncte CPD oferite de ACCA şi 5 ore de pregătire profesională oferite de Camera Consultanţilor Fiscali.

Toţi cei interesați să participe la conferința Tax & Law se pot înscrie online pe site-ul evenimentului sau direct la 031 040 09 31, email events@business-review.ro .

Mai multe detalii despre eveniment, programul complet și workshop-uri, găsiți AICI .

Business Review este prima revista de business în limba engleză dedicată expaţilor şi oamenilor de afaceri din România. Încă de la lansarea sa din 1998, Business Review a monitorizat sectorul fiscal în mod constant, cu scopul de a fi o resursă relevantă de informaţii pentru reprezentanţii companiilor româneşti ce doresc să fie la curent cu ultimele noutăţi în materie de fiscalitate şi să îşi ridice afacerea la nivelul următor.

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here