Cu fiecare site de resurse HR sau blog de HR pe care îl descoperim, ne convingem tot mai mult cât de importantă este racordarea temeinică și conștiincioasă a profesionistului de HR la tot ce înseamnă tehnologie modernă.
Efectele se vor vedea nu doar la nivel de înțelegere a businessului și de poziționare strategică la masa celor care iau deciziile importante, ci și în creșterea calității proceselor de HR implementate.
Printre metodele noastre preferate de racordare la realitatea HR-ului 2.0 este parcurgerea regulată a blogurilor pe teme de HR. Azi ne oprim doar la cinci astfel de comori (găzduite de platforma HR Toolbox) și vă învităm și pe voi să continuați lista cu blogurile de HR pe care le citiți/apreciați.
1. Blogul lui Ian Welsh – The Search for Mutual Success
Subiectele dezbătute sunt variate: de la strategiile pentru fidelizarea angajaților la predicții despre viitorul funcției de HR, de la culturi organizaționale de succes la modul în care HR-ul se poate adapta într-un context în continuă schimbare.
2. Blogul lui Jeremy Unruh – 360 degree feedback
Despre feedback, dar nu numai. Despre generația Y, leadership în perioade de schimbare, tendințe în HR, stiluri extroverte și introverte de leadership etc.
(…)
» Citeşte integral articolul pe PortalHR.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here