Participanţii la cea de-a treia ediţie a Chief Financial Officer’s Forum vor beneficia de o ofertă specială  pentru o serie de produse din portofoliul companiei Indaco Systems.

În cadrul evenimentului ce va avea loc joi, 26 septembrie 2013, între orele 10:00 – 15:00, la Hotel InterContinental, sala Ronda, din Bucureşti, vor fi acordate vouchere cadou care vor include:

    • 20% discount la preţul abonamentului pentru acces la Lege5 Online, cel mai nou şi inovativ produs de documentare legislativă al momentului (www.lege5.ro);
    • 10% discount la preţul cărţilor din Librăria online Indaco (www.librariaindaco.ro).

Ediţia de anul acesta a forumului dedicat Directorilor Financiari din România este organizată de Medien Conferences, divizia de evenimente a trustului de presă România Liberă, în colaborare cu Indaco Systems.

CFO’s Forum este evenimentul de business care reuneşte peste 100 de specialişti, membri ai comunităţii de afaceri din România: directori financiari, directori generali, experţi contabili, analişti financiari, consultanţi, avocaţi, investitori şi autorităţi publice.

Principalele teme de discuţie ce vor fi dezbătute în cadrul acestui forum sunt:

    • Radiografia actuală a fiscalităţii româneşti; analiza din perspectiva CFO;
    • Valoarea adăugată, creată de către CFO, în cadrul companiei.

Clienţii Indaco Systems vor beneficia de un discount de 20% la taxa de participare.

Mai multe informaţii despre CFO’s Forum 2013, program, agenda de discuţii, speakeri şi modalitatea de participare pot fi consultate pe  http://mhconferences.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here