Indaco Systems vă invită, în calitate de partener media naţional, la cea de-a IV-a ediţie a Conferinţei Internaţionale „Perspective ale dreptului afacerilor în mileniul al treilea”, care se va desfășura în zilele de 28-29 noiembrie 2014 în Academia de Studii Economice din Bucureşti.

Evenimentul , organizat de Departamentul de Drept al Academiei de Studii Economice Bucureşti, împreună cu Societatea de Ştiinţe Juridice, va fi structurat în trei secţiuni: drept public, drept privat şi dreptul Uniunii Europene – drept internațional.

Conferinţa este o platformă de dezbateri juridice care examinează dezvoltările recente şi perspectivele de evoluţie ale dreptului afacerilor. În cadrul Conferinţei vor fi susţinute lucrări din toate domeniile ştiinţelor juridice, înscrise, în funcţie de conţinutul lor, într-una dintre cele trei secţiuni.

Conferinţa îşi deschide porţile către autori provenind din diferite ţări, din mediul universitar juridic şi din rândul practicienilor dreptului, încurajând susţinerea atât a lucrărilor de interes internaţional având ca obiect dreptul comparat, dreptul Uniunii Europene, dreptul comerţului internaţional, dreptul public internaţional, cât şi a lucrărilor care să reliefeze particularităţile dreptului naţional.

Pentru mai multe informații şi detalii, puteţi accesa site-ul Conferinței (www.businesslawconference.ro ) sau trimite un e-mail  domnului lector univ. dr. Cătălin-Silviu Săraru pe adresa: catalin.sararu@businesslawconference.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here