Cei mai buni studenţi din ţară au fost desemnaţi pe 29 mai în cadrul Galei de premiere „Studentul Anului”.
Evenimentul – la care LegeStart a fost partener media – a fost organizat de asociaţia „Voluntari pentru Idei şi Proiecte” la ArCuB (Bucureşti).
Câştigătorul premiului în valoare de 1.500 de euro şi al distincţiei „Studentul Anului 2014” în categoria Drept a fost Petru Cruciu (Universitatea „1 Decembrie 1918”, Alba Iulia). Locul al II-lea i-a revenit lui Radu-Ştefan Odangiu (Universitatea de Vest, Timişoara), iar locul al III-lea i-a aparţinut lui Raul Miron (Universitatea „Petru Maior”, Târgu Mureş).
Cei de pe locurile al II-lea şi al III-lea au fost, de asemenea, recompensaţi cu premii în bani şi cu internship-uri oferite de companiile partenere.
Lucrările au fost evaluare de un juriu de specialitate format din reprezentanţi ai companiilor partenere, specialişti şi profesori din centre universitare din toată ţara.
Evenimentul a fost prezentat de Sabin Ciornea.
Studentul Anului este un concurs naţional care are ca scop crearea unei legături între mediul universitar şi mediul de business. Proiectul promovează excelenţa şi lansează studenţilor provocarea de a arăta că pot avea performanţe într-un context diferit de cel universitar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here