18 Martie, 2018

Câţi bani mai scoate românul, din buzunar, pentru o vacanţă?

Cu ocazia ultimei ediții a târgului de turism al României care a atras peste 16.000 de vizitatori, reducerile de până la 40%, atât pe destinațiile interne cât și pe cele externe, i-au incurajat pe vizitatorii aflați la târg fie să cumpere o vacanță, fie să-și rezerve una.

Potrivit Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT), bugetul mediu alocat de o familie pentru o vacanță în România a fost de 270-370 de euro, în timp ce pentru deplasările externe bugetul a fost de 750-950 de euro

Destinațiile interne cele mai vândute pentru iarna 2013-2014 au fost cele de schi, stațiunile montane și de agroturism –– destinații precum Valea Prahovei, Poiana Brasov, Bucovina, etc. Litoralul românesc se prefigurează a fi, din nou, destinația vedetă a sezonului estival următor, fiind cel mai solicitat produs turistic intern și cel mai vândut produs în sistem early-booking.

Sursa: Capital.ro

Despre autor  ⁄ De Weekend

Un efort comun al redacţiei de a găsi informaţii interesante, cu subiecte atrăgătoare, potrivite pentru un weekend relaxant. Vorbim despre educaţie, sănătate, mediu, evenimente şi orice altceva.

Fara comentarii

Scrie un comentariu