Ministerul Educaţiei Naţionale a anunţat ieri, 7 ianuarie 2013, printr-un comunicat de presă publicat pe site-ul instituţiei, aspectul potrivit căruia candidaţii titularizabili din 2012 pot ocupa posturi pe perioadă nedeteminată în unitatea de învăţământ în care predau.

Astfel, în cadrul documentului se precizează că toţi candidaţii care au obţinut nota 7 sau peste 7 la concursul de ocupare a posturilor din învăţământul preuniversitar, din august 2012, şi care au ocupat, în baza acestor note, un post pe perioadă determinată în anul şcolar 2012-2013, se vor putea titulariza.

Cu alte cuvinte, aceştia vor putea încheia un contract pe perioadă nedeterminată cu unitatea de învăţământ în care sunt repartizaţi la acest moment, dacă postul e viabil şi candidaţii obţin avizul Consiliului de Administraţie.

Ministerul Educaţiei Naţionale doreşte să asigure, astfel, crearea de condiţii egale în ceea ce priveşte ocuparea de posturi pentru candidaţii titularizabili din 2012 şi cei din anii precedenţi (2009-2011).

Sursa: MEN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here