16 Noiembrie, 2019

Au mai rămas doar câteva zile până la HR Summit Timişoara

Pe 29 mai, 14 speakeri şi 120 de specialişti în HR şi manageri din Timişoara, Deva, Oradea, Cluj Napoca, Bucureşti şi Arad se vor întâlni la HR Summit – ExpoConferinţa de Resurse Umane.

Indaco Systems este partener media al evenimentului.

La HR Summit Timişoara, participanţii vor putea să cunoască şi să comunice direct cu specialişti în resurse umane din întreaga ţara, să îşi extindă reţeaua de contacte, să asimileze noi practici şi să afle cele mai noi tendinţe de pe piaţa de HR.

Printre temele care vor fi abordate la eveniment se numără employee engagement, employer branding, talent management, intraprenoriat în companii şi succesiune în management.

În acest an, HR managerii din companii vor avea ocazia să participe la HR Managers Sessions – o sesiune de workshop-uri şi discuţii în care peste 30 de manageri şi doi specialişti vor aborda subiecte de interes pentru managementul eficient al echipelor, dar şi al organizaţiilor din care fac parte.

Conferinţa este completată de zona expoziţională, care va fi deschisă publicului larg.

Mai multe informaţii despre eveniment găsiţi pe Timisoara.hrsummit.ro.

Despre autor  ⁄ Redacţia

Materialele semnate de redacţia LegeStart reprezintă un efort comun de vă oferi informaţii de interes general din multiple domenii, strânse de echipă sau prezentate de partenerii noştri.

Fara comentarii

Scrie un comentariu