Studentul Anului se numără printre primele iniţiative ale organizaţiei Voluntari pentru Idei şi Proiecte şi premiază, de nouă ediţii până în prezent, cei mai buni studenţi din ţară, îndemnându-i să facă performanţă la adevărata lor valoare.
Cea de-a X-a ediţie vine cu o categorie nouă, categoria „Drept”, care se adaugă la cele deja tradiţionale: „Jurnalism şi Comunicare”, „Medicină”, „Economie” şi „Arhitectură”. Competiţia se adresează tuturor studenţilor de la facultăţile de profil din ţară, viitori profesionişti în domeniile lor, care îşi doresc şi pot să demonstreze că pot fi cei mai buni.
Studenţii care vor să intre în cursa pentru distincţia de cel mai bun Student al Anului  pe categoria Drept trebuie să completeze şi să trimită un formular de înscriere şi să rezolve, până pe data de 12 mai 2013, tema specifică acestei categorii. Atât formularul de înscriere, cât şi tema de concurs pot fi descărcate direct de pe site-ul oficial al proiectului www.studentulanului.ro.

Anul acesta, tema de concurs constă în realizarea unui eseu cu subiectul “Propuneţi şi motivaţi trei schimbări legislative care să vină în sprijinul dezvoltării economice şi sociale a României”. Lucrările vor fi evaluate de un juriu de specialitate, format din personalităţi reprezentative din acest domeniu, profesori ce predau la marile centre universitare din ţară, dar şi reprezentanţi ai companiei partenere.

 
Deţinătorii celor mai bune cinci lucrări vor concura pentru trofeul Studentul Anului 2013 şi premiul de 1500 de euro – oferite câştigătorului locului întâi sau pentru poziţiile doi şi trei, premiate cu sumele de 700 de euro, respectiv 500 de euro, toate oferite în cadrul Galei Studentul Anului, evenimentul formal de la sfârşitul lunii mai 2013, care va închide această competiţie.
 
Pentru mai multe informaţii privitoare la competiţie, accesaţi site-ul www.studentulanului.ro sau pagina de Facebook a proiectului: www.facebook.com/StudentulAnului.VIP.

***

Voluntari pentru Idei şi Proiecte România este o organizaţie non-guvernamentală, non-profit, bazată pe voluntariat şi alcătuită exclusiv din studenţi. De 14 ani organizează anual peste 10 programe şi proiecte de dezvoltare personală pentru studenţii şi masteranzii din România, programe susţinute de companii, mass-media şi statul român.

***

Persoană de contact: Alina Fodor (telefon: 0746 360 952, e-mail: alina.fodor@vipromania.ro)

***

www.LegeStart.ro este partener media al evenimentului “Studentul Anului 2013”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here