25 Februarie, 2018

Astăzi traficul este restricţionat în Capitală! Miting împotriva accizei pentru benzină şi motorină

Traficul rutier va fi restricționat sâmbătă în Capitală, în intervalul orar 11,00 – 14,00, cu ocazia desfășurării unui miting în Piața George Enescu, unde vor participa aproximativ 10.000 de persoane.

Partidul Mișcarea Populară (PMP) va organiza sâmbătă, la București, un miting împotriva accizei suplimentare de 7 eurocenți pentru benzină și motorină care ar urma sa intre în vigoare la 1 aprilie.

Pentru bună desfășurare a manifestării, traficul rutier va fi restricționat în intervalul orar 10:00 — 14:00, pe Calea Victoriei, între bd. Știrbei Vodă și str. C.A. Rosetti, informează Brigada Rutieră a Capitalei într-un comunicat remis vineri Agenţiei Agerpress.

Circulația va fi deviată astfel: traficul rutier de pe șos. Kiseleff se va continua pe Calea Victoriei și str. Buzești, fără a se efectua virajul stânga către bd. Lascăr Catargiu, iar traficul rutier de pe bd. Aviatorilor se va continua doar către bd. Lascăr Catargiu prin fața clădirii Guvernului, unde se va asigura circulația auto în ambele sensuri, subliniază polițiștii.

Sursa: Agerpres.ro | Foto: Sxc.hu

comentarii

Despre autor  ⁄ Redacţia

Materialele semnate de redacţia LegeStart reprezintă un efort comun de vă oferi informaţii de interes general din multiple domenii, strânse de echipă sau prezentate de partenerii noştri.

Fara comentarii

Scrie un comentariu