Asociația DeveLAWp în parteneriat cu Societatea civilă de avocați Enăchescu & Asociații organizează evenimentul Let’s be Interns! dedicat tinerilor studenți din cadrul facultăților de drept și comunicare, cu vârste cuprinse între 18-25 de ani interesați de dezvoltarea lor profesională.

Evenimentul, în cadrul căruia Indaco Systems este partener media, va avea loc în data de 1 august 2014 începând cu ora 10.00 la sediul Societății civile de avocați Enăchescu & Asociații. Let’s be Interns! este structurat sub forma unui open house și își propune să atragă un număr cât mai mare de studenți, pe care să îi informeze cu privire la posibilitatea de a parcurge un internship în interiorul acestei societăți și ulterior să le ofere un internship în cadrul Societății civile de avocați Enăchescu & Asociații.

Modalitate de înscriere

Pentru a putea participa la Open House, studenții trebuie să se înscrie printr-un formular online, de unde vor fi selectați în limita a 30 de locuri. Formularul online poate fi accesat la AICI

Structura evenimentului

Punctul de întâlnire va fi Foișorul de Foc unde un delegat al evenimentului îi va întâmpina pe participanți și îi va ghida către locul evenimentului. La sediul Societății civile de avocați participanții la eveniment se vor înregistra și vor lua parte la o sesiune de prezentare a programului de internship DeveLAWp și a celor două meserii: meseria de avocat și meseria de ofițer de relații publice. De asemenea, în cadrul sesiunilor de prezentare vor fi organizate workshopuri ce le vor pune la încercare creativitatea, perspicacitatea și abilitatea de a rezolva provocări.

La finalul sesiunii tinerii vor fi invitați la un tur al sediului pentru a se familiariza cu viitorul loc de stagiu. Tinerii vor putea adresa întrebări și vor lua contact cu angajații Societății civile de avocați Enăchescu & Asociații, dar și cu actualii stagiari ai programului DeveLAWp.

În plus, în cadrul evenimentului tinerii vor putea sa își depună aplicațiile pentru următoarea perioadă programată pentru stagii de practică: 15 octombrie – 15 decembrie 2014.

Asociația DeveLAWp a fost înființată în iulie 2014 de un grup de tineri determinați să se implice în sprijinirea celor din aceeași generație cu ei în procesul de dezvoltare continuă, dobândind astfel abilitățile practice și comportamentale necesare pe piața muncii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here