În contextul suspendării cursurilor, pentru pregătirea elevilor în vederea susținerii examenelor naționale, Ministerul Educației a publicat astăzi, 30 martie, modele de subiecte pentru examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat, într-un comunicat de presă.

Baremele de evaluare şi de notare vor fi publicate vineri 3 aprilie 2020.

„Testele de antrenament” sunt „un prim set de resurse de antrenament pentru elevii care vor susține examenele naționale”, precizează sursa citată, care subliniază că obiectivul acestora este acela de a exersa în această săptămână și de a continua efortul în vederea obținerii unor rezultate bune la viitoarele examene.

Totodată, în cadrul emisiunilor Teleșcoala vor fi prezentate unele soluții ale acestor teste de antrenament, cu explicațiile necesare pentru a înțelege cât mai bine răspunsurile din baremele de evaluare și de notare”, potrivit comunicatului.

DESCARCĂ AICI Teste de antrenament Bacalaureat şi Teste de antrenament Evaluare Națională

www.lege5.roRapid actualizată, platforma legislativă Indaco Lege5 este instrumentul ideal pentru urmărirea modificărilor legislative, mai ales în contexul decretării stării de urgență pe teritoriul României

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here