În data de 27 septembrie va avea loc Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi, eveniment organizat de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM).
Evenimentul se va desfăşura în data de 27 septembrie a.c., la nivelul tuturor agenţiilor teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă, respectiv în 82 de agenţii locale şi puncte de lucru, urmând ca această cifră să se modifice în funcţie de viitoarele oferte de locuri de muncă, este precizat în anunţul agenţiei.
Potrivit sursei citate, până pe 12 septembrie au fost contactaţi 8921 de agenţi economici. Dintre aceştia, 355 şi-au anunţat participarea.
Până acum sunt puse la dispoziţia absolvenţilor un număr de 3591 de locuri de muncă. 286 dintre acestea sunt pentru persoanele cu studii superioare.
Momentan, în Bucureşti (944) şi judeţul Buzău (248) sunt cele mai multe oferte. La polul opus sunt Arad (110) şi Neamţ (94).
În perioada 1 iunie-31 august 2013 s-au înregistrat la ANOFM 57.869 de absolvenţi. Din total, 80% sunt absolvenţi de studii medii şi profesionale.
Lista agenţiilor locale unde urmează să se desfăşoare Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi poate fi consultată AICI (format PDF).
Sursa: ANOFM

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here