Potrivit unui comunicat de presă emis de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici, au fost primite 245 de raportări referitoare la planurile anuale privind perfecţionarea profesională a funcţionarilor publici.

Din totalul raportărilor, 33 au fost din partea autorităţilor şi instituţiilor publice centrale şi 212 raportări ale autorităţilor administraţiei publice locale.

În respectivul comunicat se precizează că instituţiile publice centrale şi locale au obligaţia de a transmite Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici planurile anuale privind perfecţionarea profesională a funcţionarilor publici până la data de 1 martie a anului pentru care se face raportarea pentru autorităţile administraţiei publice locale şi până la data de 31 martie a aceluiaşi an pentru autorităţile administraţiei publice centrale.

Conform datelor identificate la nivelul administraţiei publice centrale, reiese că domeniul IT&Tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor întruneşte 27,9% din opţiunile de instruire ale funcţionarilor publici, urmat de domenii precum Dezvoltare personală (14,67%), Drept şi legislaţie comunitară (12,48%) şi Management (11,54%).

Raportul ANFP privind formarea/perfecţionarea profesională a funcţionarilor publici pe anul 2011 poate fi consultat pe site-ul ANFP, www.anfp.gov.ro, secţiunea Materiale utile, subsecţiunea Rapoarte/Rapoarte privind formarea profesională a funcţionarilor publici.

Sursa: http://www.ina.gov.ro/

1 COMENTARIU

  1. Doresc sa ma inscriu la programul de formare specifica in domeniul achizitiilor publice perioada 02.03.2014- 06.03.2014 si nu stiu unde este alocata regiunea pentru comuna Avram Iancu din jud. Alba

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here