În cadrul şedinţei de guvenr de astăzi, 26 martie, premierul Ludovic Orban a declarat că în Ordonanța de Urgență privind amânarea ratelor la bănci, vor fi incluse și contractele de leasing, aceasta vizează persoane fizice, persoane jurdice PFA, întreprinderi individuale.

„Insist să fie expres prevăzute contractele de leasing. Pentru că știm că unul dintre sectoarele afectate este sectorul transporturilor”, a menţionat ministrul Ludovic Orban cu privire la această ordonanţă.

De asemenea, premierul a precizat că este nevoie ca toţi operatorii principali de credite să fie pregătiţi pentru rectificarea bugetară, astfel încât sumele să fie direcţionate către priorităţi.

Declaraţii ale premierului Ludovic Orban, la începutul şedinţei de guvern #LudovicOrban #SedintadeGuvern #PalatulVictoria

Declaraţii ale premierului Ludovic Orban, la începutul şedinţei de guvern#LudovicOrban #SedintadeGuvern #PalatulVictoria

Publicată de Guvernul României pe Joi, 26 martie 2020

Va rugam acceptati cookie-uri de marketing marketing pentru a vizualiza acest video.

 

www.lege5.roRapid actualizată, platforma legislativă Indaco Lege5 este instrumentul ideal pentru urmărirea modificărilor legislative, mai ales în contexul decretării stării de urgență pe teritoriul României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here