Alege între manager, lider sau antreprenor alături de Legestart.ro, primul cotidian legislativ din România

LegeStart.ro şi Result Development vă invită joi, 3 aprilie 2014, de la ora 09:30 la ora 13:00, la Hotel Intercontinental (Bucureşti), la evenimentul “ManagerLider sau antreprenor? Impactul rolurilor de manager, de lider şi de antreprenor asupra performanţei afacerii”.

Studiul “Manager, Lider sau Antreprenor?”  a fost realizat de către Result Development şi Mentor’s Search, în perioada 2012-2013, în 27 de companii (opt multinaţionale şi 19 companii naţionale) pe 108 manageri (27 general manageri, 43 top manageri şi 38 middle manageri).

În cadrul evenimentului „Manager, Lider sau Antreprenor?”, Indaco Systems va participa în calitate de partener media cu produsul LegeStart.ro. Site-ul oferă informaţii utile şi de actualitate în materie de legislaţie. LegeStart este accesat în medie, pe lună, de către 150.000 de vizitatori, majoritatea specialişti în domeniile juridic, financiar-contabil, HR din companii mici şi mari din România, dar şi persoane interesate de domeniul legislativ.

Pentru a intra în contact cu ultimele noutăţi legislative, accesaţi www.LegeStart.ro.

Despre autor  ⁄ Redacţia

Materialele semnate de redacţia LegeStart reprezintă un efort comun de vă oferi informaţii de interes general din multiple domenii, strânse de echipă sau prezentate de partenerii noştri.

Fara comentarii

Scrie un comentariu