ACTUALIZARE (18 apr): Rezultatele finale ale celui de-al treilea concurs pentru inspectori antifraudă au fost afişate AICI (PDF).
Mai multe informaţii despre numirea în funcţii a noilor inspectori găsiţi mai jos.
__________

ACTUALIZARE (17 apr): Rezultatele probei de interviu din cadrul celui de-al treilea concurs pentru inspectori antifraudă pot fi consultate AICI (PDF).

Rezultatele finale ale concursului vor fi afişate în termen de maximum trei zile lucrătoare de la comunicarea rezultatelor din etapa interviului.

Potrivit Fiscului, în luna mai va fi organizat un nou concurs pentru inspectori antifraudă.
__________

ŞTIREA INIŢIALĂ (8 apr): Proba interviului din cadrul celui de-al treilea concurs pentru inspectori antifraudă va avea loc, în perioada 9-15 aprilie, la sediul Direcţiei Generale de Integritate din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) — Splaiul Independenţei nr. 202A, etaj 6, sector 6, Bucureşti.

Proba va începe în fiecare zi de la ora 10:00, iar programarea pe zile a candidaţilor poate fi consultată în următoarele fişiere:
Accesul candidaţilor se va face pe baza cărţii de identitate sau pe baza paşaportului, în ordinea trecută în listele de mai sus. Cei care nu vor fi prezenţi în momentul în care vor fi invitaţi în sala de interviu vor fi trecuţi absenţi pe liste.
Atenţie! La proba interviului se pot prezenta doar candidaţii admişi la proba scrisă. Reamintim că lucrările de la această probă au fost recorectate.

INTERVIUL ŞI REZULTATELE FINALE

Interviurile vor fi susţinute în faţa membrilor comisiilor de examinare şi evaluare. La acestea vor participa doar candidaţii declaraţi admişi la proba scrisă.
Scopul interviului este testarea abilităţilor impuse de funcţie, a aptitudinilor şi cunoştinţelor profesionale ale candidaţilor.
Rezultatele finale ale concursului vor fi afişate în termen de maximum trei zile lucrătoare de la comunicarea rezultatelor din etapa interviului.
Pentru a fi declarat admis, un candidat trebuie să treacă cu succes de proba scrisă şi de interviu şi să aibă cel mai mare punctaj dintre candidaţii care au concurat pentru acelaşi post.
Propunerile de numire a candidaţilor declaraţi admişi la concurs vor fi înaintate de preşedintele comisiei de concurs preşedintelui Agenţiei (în cel mult trei zile lucrătoare de la afişarea rezulatelor finale).
Apoi, în cel mult 15 zile calendaristice de la data primirii propunerilor de numire, candidaţii admişi vor fi numiţi în funcţiile publice pentru care au candidat.
Mai multe informaţii despre probele concursului puteţi găsi în Regulamentul de desfăşurare.
Sursa: ANAF | Foto: All-free-download.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here