28 Ianuarie, 2020

ACTUALIZARE: Al patrulea concurs pentru inspectori antifraudă: Rezultatele la proba scrisă

ACTUALIZARE (23 mai): Rezultatele contestaţiilor la proba scrisă sunt accesibile AICI (PDF) (plus o erată AICI (PDF)).
__________

ACTUALIZARE (20 mai):
 
Rezultatele probei scrise din cadrul celui de-al patrulea concurs pentru inspectori antifraudă au fost anunţate de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală.

Acestea sunt accesibile AICI (PDF).

Candidaţii nemulţumiţi de rezultate pot depune contestaţii în datele de 20 şi 21 mai (între orele 8:30-17:00), după cum urmează:

  • la Registratura generală a Fiscului (str. Apolodor nr. 17, sector 5, Bucureşti);
  • prin fax, la numărul 021/ 319 96 92;
  • prin e-mail, la resurseumane.anaf@mfinante.ro.
__________

ŞTIREA INIŢIALĂ (16 mai): Pe 17 mai se va desfăşura proba scrisă a celui de-al patrulea concurs pentru inspectori antifraudă organizat de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF).

Proba scrisă va începe la ora 10:00 şi va avea loc la sediul Universităţii Politehnica din Bucureşti (Splaiul Independenţei nr. 313). Accesul candidaţilor se va putea face începând cu ora 8:00.

Accesul candidaţilor în clădiri şi în sălile de concurs se va face în baza cărţii de identitate sau a paşaportului.

Repartizarea pe săli poate fi consultată în următoarele fişiere PDF:

Comisia 1 – Direcţia regională antifraudă fiscală Bucureşti (Direcţia de control antifraudă nr. 1 şi Direcţia de control antifraudă nr. 2)
Comisia 2 – Direcţia regională antifraudă fiscală Bucureşti (Direcţia de control antifraudă nr. 2 şi Direcţia de control antifraudă nr. 3)
Comisia 3 – Direcţia de combatere a fraudelor
Comisia 4 – Direcţia regională antifraudă fiscală Târgu Jiu
Comisia 5 – Direcţia regională antifraudă fiscală Deva
Comisia 6 – Direcţia regională antifraudă fiscală Oradea

Candidaţii s-au putut înscrie până pe 30 aprilie, iar pe 9 mai au fost afişate rezultatele selecţiei dosarelor.

Atenţie! La proba scrisă se pot prezenta doar candidaţii admişi în urma selecţiei dosarelor.

Pentru mai multe informaţii despre concurs, puteţi consulta integral regulamentul de desfăşurare.

În continuare găsiţi câteva informaţii despre proba scrisă, interviu şi rezultatele finale.

PROBA SCRISĂ

Proba scrisă va consta în rezolvarea unor teste-grilă.

Această probă are drept scop testarea cunoştinţelor teoretice necesare ocupării funcţiei publice pentru care se organizează concursul.

Comisia de concurs va stabili durata probei în funcţie de gradul de dificultate şi complexitate al subiectelor. Aceasta nu va putea depăşi trei ore.

După afişarea rezultatelor, candidaţii nemulţumiţi vor avea două zile lucrătoare la dispoziţie pentru a formula contestaţii.

INTERVIUL

Interviurile vor fi susţinute în faţa membrilor comisiilor de examinare şi evaluare. La acestea vor participa doar candidaţii declaraţi admişi la proba scrisă.

Scopul interviului este testarea abilităţilor impuse de funcţie, a aptitudinilor şi cunoştinţelor profesionale ale candidaţilor.

Interviurile se vor susţine într-un termen de două zile lucrătoare de la soluţionarea contestaţiilor la proba scrisă.

REZULTATELE FINALE

Rezultatele finale ale concursului vor fi afişate în termen de maximum trei zile lucrătoare de la comunicarea rezultatelor din etapa interviului.

Pentru a fi declarat admis, un candidat trebuie să treacă cu succes de proba scrisă şi de interviu şi să aibă cel mai mare punctaj dintre candidaţii care au concurat pentru acelaşi post.

Propunerile de numire a candidaţilor declaraţi admişi la concurs vor fi înaintate de preşedintele comisiei de concurs preşedintelui Agenţiei (în cel mult trei zile lucrătoare de la afişarea rezulatelor finale).

Apoi, în cel mult 15 zile calendaristice de la data primirii propunerilor de numire, candidaţii admişi vor fi numiţi în funcţiile publice pentru care au candidat.

» Regulamentul de desfăşurare a concursului/examenului pentru ocuparea funcţiei publice specifice de inspector antifraudă în cadrul ANAF este accesibil integral AICI.

Sursa: ANAF | Foto: StockVault.net

Despre autor  ⁄ Alexandru Boiciuc

Alexandru Boiciuc redactează şi editează articole la LegeStart.ro. E licenţiat (specializarea jurnalism) al Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi a mai lucrat în presă la ediţia online a ziarului ProSport. Contact: legestart(@)indaco(.)ro

Fara comentarii

Scrie un comentariu