Administrația Fondului pentru Mediu a anunţat că înscrierea în programul „Rabla pentru Electrocasnice”, care ar fi trebuit să înceapă marți, la ora 12:00, a fost amânată din cauza unor suspiciuni privind siguranța informatică a aplicației. 

„Din cauza contextului general de instabilitate a securității cibernetice, a unor suspiciuni privind siguranța informatică a aplicației și a încercărilor anterioare de fraudare a procesului de înscriere prin clonarea unor informații specifice programului Rabla pentru Electrocasnice, Administraţia Fondului pentru Mediu anunță amânarea deschiderii sesiunii de înscriere a persoanelor fizice în vederea implementării unor măsuri de siguranță suplimentare pentru Programul național de înlocuire a echipamentelor electrice și electronice uzate cu unele mai performante din punct de vedere energetic, până la o dată ce va fi comunicată ulterior.
Ne cerem scuze pentru disfuncționalitățile apărute și vă asigurăm că AFM va depune diligențele necesare pentru defășurarea în bune condiții a programului” scrie în anunţul de pe site-ul instituţiei.

În acest an, în program există şi nişte elemente de noutate privind categoriile de produse incluse. Este vorba despre patru categorii noi de produse, respectiv: aspiratoare, uscătoare de rufe, tablete şi laptopuri. Programul are un buget total de 40 de milioane de lei. 

www.lege5.roRapid actualizată, platforma legislativă Indaco Lege5 este instrumentul ideal pentru urmărirea modificărilor legislative, mai ales în contexul decretării stării de urgență pe teritoriul României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here