21 Februarie, 2019

Află despre provocările din HR la conferinţa “Focus on Employment & HR”

În data de 28 aprilie 2014, la Ramada Plaza Hotel (Sala Europa) din Bucureşti va avea loc conferinţa “Focus on Employmeny & HR”.

Indaco Systems este partener media al evenimentului.

La această conferinţă puteţi afla ce modificări legislative sunt în plan în domeniul resurselor umane şi care este părerea specialiştilor despre provocările cu care se confruntă piaţa.

Printre celelalte teme de discuţie ce vor fi abordate se numără: politici publice şi măsuri legislative pentru sporirea angajărilor, internship-ul – o soluţie de training pentru viitorii angajaţi ai companiilor, actualizări juridice în contractul individual de muncă.

Printre speakerii invitaţi la eveniment se numără Rovana Plumb, ministrul muncii, Ciprian Dragomir, inspector general de stat ITM, Marilena Balabuti, inspector-şef adjunct ITM Bucureşti şi Cristiana Barbu, preşedintele ANOFM.

Persoanele care se înregistrează online pe www.business-review.eu/br-events sau care scriu un email la events@business-review.ro până pe 9 aprilie plătesc cu 15% mai puţin pentru a avea acces la conferinţă.

Despre autor  ⁄ Redacţia

Materialele semnate de redacţia LegeStart reprezintă un efort comun de vă oferi informaţii de interes general din multiple domenii, strânse de echipă sau prezentate de partenerii noştri.

Fara comentarii

Scrie un comentariu