21 August, 2019

Adevăratul lup de pe Wall Street vine în România! Participă la eveniment şi ai 100 de euro reducere prin intermediul LegeStart.ro!

Jordan Belfort, omul a cărui poveste a inspirat filmul “Lupul de pe Wall Street” (în regia lui Martin Scorsese), va veni în Bucureşti pe 18 noiembrie 2014. Acesta va susţine o conferinţă în care va împărtăşi publicului secretele succesului său în business.

LegeStart.ro este partener media al evenimentului organizat de Extreme Training.

“Probabil nu există om care să nu fi auzit de «Lupul de pe Wall Street», filmul în care Leonardo DiCaprio interpretează rolul lui Jordan Belfort – brokerul de pe Wall Street care a stat în spatele unuia dintre cele mai mediatizate scandaluri legate de bursă în anii ’90. Poate ceea ce este mai puţin cunoscut este faptul că Jordan Belfort, «lupul de pe Wall Street», este un personaj real, un om cu o charismă excepţională, un maestru al vânzărilor şi al persuasiunii şi un om cu mult schimbat faţă de personajul prezentat în film”, precizează organizatorii conferinţei.

Jordan Belfort este speaker şi trainer şi îşi foloseşte abilităţile şi cunoştinţele de vânzare şi persuasiune pentru a-i învăţa pe alţii (în mod etic) cum să fie mai persuasivi, să vândă mai mult sau cum să obţină mai mult de la viaţă.

Jordan Belfort se va afla în premieră în România la evenimentul din 18 noiembrie (Bucureşti, Rin Grand Hotel – Sala Bucureşti) şi îşi va prezenta propria metodă de vânzări – “Straight Line Persuasion”.

Astfel, participanţii la conferinţă vor avea ocazia să deprindă tehnicile care l-au îmbogăţit pe Jordan Belfort şi l-au transformat în “Lupul de pe Wall Street”, vor învăţa trucuri esenţiale pentru creşterea puterii de convingere şi, mai ales, vor afla cum pot folosi aceste tehnici puternice în mod legitim.

AI 100 DE EURO REDUCERE PRIN INTERMEDIUL LEGESTART.RO!

Folosind la rezervarea locurilor cuponul “INDACO” (până pe 15 august), vei beneficia de 100 de euro reducere din preţul întreg – pentru fiecare loc rezervat, indiferent de pachetul ales.

PREŢURI:

• Pachetul SILVER: 375 de euro (preţ întreg, fără TVA) // 275 de euro prin cuponul “INDACO”
• Pachetul GOLD: 390 de euro // 290 de euro prin cuponul “INDACO”
• Pachetul BUSINESS GOLD: 390 de euro // 290 de euro prin cuponul “INDACO”

Despre autor  ⁄ Redacţia

Materialele semnate de redacţia LegeStart reprezintă un efort comun de vă oferi informaţii de interes general din multiple domenii, strânse de echipă sau prezentate de partenerii noştri.

Un comentariu

  • Răspunde
    Ventilatoare
    august 12 2014

    Lupul de pe Wall Street chiar exista. Foarte interesant!

Scrie un comentariu