IMM Forum se amână din cauza condiţiilor meteo nefavorabile şi a situaţiei din ţară, cauzată din aceleaşi motive. Evenimentul urma să aibă loc în perioada 16-17 februarie 2012, în sala Titulescu a Centrului Expoziţional Romexpo.

În acest sens, IMM Forum, organizat în parteneriat cu Guvernul României şi AIPPIMM, se va desfăşura în perioada 15-16 martie 2012, tot la Romexpo.

—–

Articol iniţial:

În perioada 16-17 februarie 2012, ROMEXPO organizează IMM Forum – Soluţii pentru IMM-uri, o iniţiativă care îşi propune să sprijine mediul de afaceri din România, adresându-se tuturor celor interesaţi de dinamica acestui sector.

Firmele vor avea posibilitatea de a discuta direct cu autorităţi şi instituţii de profil.

Astfel, sunt invitate să participe la acest eveniment firme de consultanţă, bănci/ instituţii financiare cu produse specifice pentru IMM-uri, fonduri de garantare, instituţii private cu proiecte pentru IMM-uri.

Workshop-urile organizate cu experţi din domeniu îşi propun să contribuie la sprijinirea unui mediu competitiv prin dezvoltarea spiritului antreprenorial.

Ce îşi propune IMM Forum?

IMM Forum organizează seminarii şi conferinţe cu scopul de a contribui la sprijinirea unui mediu economic competitiv prin accesarea de programe guvernamentale.

În acelaşi timp, IMM Forum îşi doreşte să dezvolte contacte de afaceri şi să stabilească legături parteneriale între IMM-uri, bănci, fonduri de garantare şi firme de consultanţă şi, în acelaşi timp, să dezvolte capacitatea şi spiritul antreprenorial.

De asemenea, IMM Forum evaluează situaţia IMM-urilor şi relevă principalele probleme cu care se confruntă acestea. Nu în ultimul rând, forumul pentru IMM-uri doreşte să promoveze programe concrete pentru a favoriza dezvoltarea IMM-urilor de către autorităţile centrale, regionale şi locale.

Programul IMM Forum

În prima zi a Forumului IMM, vor exista două sesiuni de discuţii.

Sesiunea 1 va cuprinde Programe guvernamentale pentru dezvoltarea IMM-urilor, specifice fiind Programul pentru tinerii debutanţi în afaceri, Programul Start, Programul Mihai Kogălniceanu.

Sesiunea 2 este bazată pe atitudine şi acţiune pentru a da curaj antreprenorilor români. Vor fi abordate teme precum Rolul IMM-urilor inovative, Networking sau Facilităţi fiscale pentru mediul de afaceri.

A doua zi este dedicată antreprenoriatului feminin şi încurajării spiritului inovator al IMM-urilor, precum şi creşterii competitivităţii.

Evenimentul va avea loc în sala de conferinţe Titulescu a Centrului Expoziţional Romexpo, între orele 10.00 – 18.00.

Mai multe detalii găsiţi pe site-ul www.imm-expo.ro.

Surse: IMM Expo şi incont.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here