Schimbarea, în general, dar în mediul organizaţional, în mod specific, reprezintă un subiect fierbinte al zilelor noastre.
De ferit, ştii că nu ai cum să te fereşti de ea. De negat, poate funcţiona o perioadă, însă finalul va fi cu siguranţă unul previzibil (şi nu tocmai cel dorit), deoarece schimbarea este sinonimă cu evoluţia. Aşadar, vrând-nevrând, va trebui să intri în joc.
Peter Szabo, Master în Solution Focused Change, propune o abordare diferită şi extrem de eficientă prin care schimbarea să pară un proces distractiv chiar.
(…)
» Citeşte integral articolul pe LearningNetwork.ro.
Articolul precedentStudentul Anului: Câştigătorii vor fi premiaţi pe 29 mai
Articolul următorOrdinul CNAS nr. 329/2014 privind testarea cardului naţional de asigurări sociale de sănătate
Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învăţării, sunt curioşi să îşi descopere limitele şi îşi doresc să obţină rezultate remarcabile în viaţa lor. Portalul (www.learningnetwork.ro) îţi oferă informaţii din industria de learning & development sub formă de ştiri, articole şi review-uri şi posibilitatea de a achiziţiona bilete la conferinţe şi cursuri deschise. Pe platforma online ai acces la calendarul evenimentelor de învăţare şi la catalogul furnizorilor. Learning Nework este locul unde găseşti idei aplicabile pentru: - alcătuirea curriculei de training şi intervenţii facilitate care răspund complet nevoilor organizaţiei tale; - optimizarea programelor de învăţare şi dezvoltare; - arhitectura şi/sau implementarea de conferinţe şi evenimente interne; - dezvoltarea de concepte şi programe customizate de learning & development.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here