Guvernul a aprobat, astăzi, 27 mai, o hotărâre care prevede prelungirea valabilității cursurilor pentru obținerea permisului auto.

„Valabilitatea cursului de pregătire teoretică și practică se prelungește cu echivalentul perioadei în care a acționat starea de urgență, de asediu, de mobilizare, de alertă sau de război, care a avut ca efect suspendarea activității de examinare în vederea obținerii permisului de conducere”, se arată în hotărârea Executivului, potrivit Mediafax.

Până acum, valabilitatea cursului de pregătire teoretică și practică în vederea susținerii examenului de conducere era de un an de la data absolvirii, acest lucru se modifică în contextul suspendării examenelor pentru a preveni răspândirea de COVID19.

În această perioadă au fost programați pentru susținerea probei practice 72.456 de candidați, iar în perioada imediat următoare 10.248 de candidați.

www.lege5.roRapid actualizată, platforma legislativă Indaco Lege5 este instrumentul ideal pentru urmărirea modificărilor legislative, mai ales în contexul decretării stării de urgență pe teritoriul României

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here