Cererile pentru plata şomajului tehnic aferente lunii aprilie vor fi verificate și se vor aplica sancțiuni pentru cei care au încercat să obțină plăți duble, a anunțat pe Facebook ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

“Poate nu s-a înțeles mesajul meu și îl repet: se verifică toate cererile, iar cei care își imaginează că pot trișa depunând aceleași cereri la mai multe AJOFM-uri sau AJPIS-uri din diferite județe se înșeală dacă se bazează pe faptul că nu verificăm”, a scris ministrul.

“Când vorbesc despre solidaritate și responsabilitate în această perioadă, mă refer la fiecare dintre noi. Orice ban în plus necuvenit, cu atât mai mult cu cât vorbim despre bani publici, este în sine o faptă foarte gravă.

Implicit înseamnă faptul că îi iei altui om, un om cinstit care o duce greu în această perioadă, șansa de a menține lucrurile pe linia de plutire până la reluarea activității.

Întotdeauna adevărul iese la lumină. Ne ocupăm și cu astfel de lucruri. Aș vrea să ajutăm cât mai mult în această perioadă. Prima formă de ajutor: să fim corecți”, a conchis ministrul.

www.lege5.roRapid actualizată, platforma legislativă Indaco Lege5 este instrumentul ideal pentru urmărirea modificărilor legislative, mai ales în contexul decretării stării de urgență pe teritoriul României

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here