Italia extinde obligaţia de izolare la domiciliu pentru persoanele care vin din România şi Bulgaria, până pe 7 septembrie. Decretul a fost publicat pe 8 august în Gazeta Oficială şi prelungeşte carantina pentru persoanele care au fost în România sau Bulgaria şi intră în Italia.

La intrarea în Italia, persoanele respective vor completa un formular cu adresa şi numărul de telefon la care vor fi verificate periodic.

Unele regiuni pot introduce măsuri suplimentare de prevenirea răspândirii virusului COVID-19. De exemplu, Regiunea Lazio a hotărât să testeze pe cât posibil, românii care sosesc cu autocarele din România.

Autorităţile sanitare au organizat punctele de testare direct pe autostradă, la intrarea în Roma. Vineri au fost testaţi pasagerii a trei autocare cu numere româneşti dar toţi au fost negativi la anticorpii virusului SARS- CoV-2.

www.lege5.roRapid actualizată, platforma legislativă Indaco Lege5 este instrumentul ideal pentru urmărirea modificărilor legislative, mai ales în contexul decretării stării de urgență pe teritoriul României

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here