Viceprim-ministrul Raluca Turcan a declarat într-un briefing de presă că Guvernul a adoptat prelungirea stării de alertă cu 30 de zile, având în vedere creşterea numărului de cazuri de COVID-19 şi deceselor înregistrate la persoane infectate cu SARS-CoV-2.

„Am adoptat în şedinţa de Guvern o hotărâre cu prelungirea stării de alertă cu încă 30 de zile, iar această decizie este necesară pentru că avem o creştere a numărului de infectări şi o creştere a numărului de decese. Această prelungire a stării de alertă nu vine nici cu restricţii noi, dar, din nefericire, nici cu măsuri noi de relaxare aşa cum ne-am fi dorit pe domeniile care au rămas încă afectate”, a spus Turcan.

Vicepremierul a prezentat, de asemenea, raportul privind acţiunile întreprinse de Guvernul României pe perioada stării de urgenţă (16 martie -15 mai 2020).

Briefing de presă susținut de vicepremierul Raluca Turcan la finalul ședinței de guvern de azi

Briefing de presă susținut de vicepremierul Raluca Turcan la finalul ședinței de guvern de azi#RalucaTurcan #sedintadeguvern

Publicată de Guvernul României pe Miercuri, 15 iulie 2020

Va rugam acceptati cookie-uri de marketing marketing pentru a vizualiza acest video.

 

www.lege5.roRapid actualizată, platforma legislativă Indaco Lege5 este instrumentul ideal pentru urmărirea modificărilor legislative, mai ales în contexul decretării stării de urgență pe teritoriul României

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here