Ministerul Sănătăţii a publicat lista centrelor de testare, adresele și numerele de telefon ale acestora, unde românii care vor să plece în Grecia pot face testările pentru Covid-19.

Din 15 iulie, autoritățile elene solicită un test negativ pentru Covid celor care intră pe teritoriul țării prin vama Kulata-Promachonas.

„În sprijinul cetățenilor care doresc să călătorească în Grecia și care, începând cu 15 iulie, trebuie să prezinte un test molecular negativ pentru infecţia cu COVID-19 efectuat cu maximum 72 de ore înainte de momentul intrării pe teritoriul Republicii Elene, Ministerul Sănătății a făcut publică, lista centrelor de testare, adresele și numerele de telefon ale acestora”, se anunţă într-un comunicat pe site-ul instituţiei.

Rezultatele testului trebuie să fie scrise în limba engleză și să conţină numele, datele din pașaport sau din cartea de identitate ale călătorului.

 LISTA CENTRELOR DE TESTARE POATE FI CONSULTATĂ AICI 

www.lege5.roRapid actualizată, platforma legislativă Indaco Lege5 este instrumentul ideal pentru urmărirea modificărilor legislative, mai ales în contexul decretării stării de urgență pe teritoriul României

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here