Premierul Ludovic Orban a evaluat astăzi, împreună cu reprezentanții Asociației Investitorilor de Real Estate din România, efectele măsurilor pentru susținerea economiei afectate de pandemia de COVID-19, precum și deciziile care vor fi luate în continuare, pentru reluarea operațiunilor în acest sector în condiții de siguranță sanitară, se anunţă într-o postare pe facebook pe pagina Guvernului. 

“Prim-ministrul a afirmat că analizează, împreună cu specialiștii, calendarul reluării treptate a activității în marile centre comerciale, în cursul lunii iunie, dacă situația epidemiologică o va permite”, se arată în postarea paginii executivului. 

Reprezentanții Asociației Investitorilor de Real Estate din România au menționat că sunt pregătiți pentru reînceperea activității în mall-uri, astfel încât să fie respectate măsurile de protecție a sănătății cetățenilor.

Ulterior discuţiilor  cu reprezentanții Asociației Investitorilor de Real Estate din România Ministrul Economiei  Virgil Popescu. a declarat: “… am stabilit, că în cazul în care situația epidemiologică ne va arăta că numărul persoanelor infectate scade, vom deschide mall-urile începând cu data de 15 iunie. Însă, pentru moment, nu luăm în calcul ca din data de 15 iunie să fie deschise cinematografele și locurile de joacă, din interior. Ușor, ușor se vor da măsuri de relaxare, pentru a ajuta la revitalizarea economiei, pentru ca viața să revină la normalitate”.

www.lege5.roRapid actualizată, platforma legislativă Indaco Lege5 este instrumentul ideal pentru urmărirea modificărilor legislative, mai ales în contexul decretării stării de urgență pe teritoriul României

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here