19 Iulie, 2019

VIDEO. Lupul de pe Wall Street vine la Bucureşti! Rezervă un loc până pe 31 octombrie şi beneficiezi de 50 de euro reducere

În data de 18 noiembrie 2014, Jordan Belfort — cunoscut mai bine sub denumirea de “Lupul de pe Wall Street” — va susţine o conferinţă în România, la Bucureşti, pentru a-şi dezvălui secretele succesului său în business.

Evenimentul este organizat de Extreme Training, iar LegeStart.ro este partener media.

Jordan Belfort este speaker şi trainer şi îşi foloseşte abilităţile şi cunoştinţele de vânzare şi persuasiune pentru a-i învăţa pe alţii (în mod etic) cum să fie mai persuasivi, să vândă mai mult sau cum să obţină mai mult de la viaţă.

Jordan Belfort este omul a cărui poveste a inspirat filmul “Lupul de pe Wall Street” (în regia lui Martin Scorsese).

Conferinţa se va ţine la Rin Grand Hotel (Sala Bucureşti), iar în cadrul acesteia Belfort îşi va prezenta propria metodă de vânzări -– “Straight Line Persuasion”.

AI 50 DE EURO REDUCERE PRIN INTERMEDIUL LEGESTART.RO!

Folosind la rezervarea locurilor cuponul “INDACO” (până pe 30 octombrie), vei beneficia de 50 de euro reducere din preţul întreg — pentru fiecare loc rezervat, indiferent de pachetul ales.

Preţuri:

  • Pachetul SILVER: 375 de euro (preţ întreg, fără TVA) SAU 325 de euro prin cuponul “INDACO”
  • Pachetul GOLD: 390 de euro SAU 340 de euro prin cuponul “INDACO”
  • Pachetul BUSINESS GOLD: 440 de euro SAU 390 de euro prin cuponul “INDACO”

Despre autor  ⁄ Redacţia

Materialele semnate de redacţia LegeStart reprezintă un efort comun de vă oferi informaţii de interes general din multiple domenii, strânse de echipă sau prezentate de partenerii noştri.

Fara comentarii

Scrie un comentariu