23 Februarie, 2019

VIDEO. Jordan Belfort vorbeşte despre sistemul Straight Line Persuasion

Straight Line Persuasion System este un sistem pe care Jordan Belfort îl predă cu succes marilor companii din întreaga lume de mai bine de 20 de ani.

Jordan a inventat acest sistem în 1989 când, încercând să înveţe oameni tineri, fără experienţă şi fără abilităţi extraordinare de vânzări să devină închizători de talie mondială, a ajuns ca de la 15-20 de brokeri să aibă peste 1000 de angajaţi. Un om mediu de vânzări din echipa sa câştiga la acea vreme peste un milion de dolari pe an.

Sitemul îşi găseşte aplicabilitatea în orice domeniu: imobiliar, vânzări online, asigurări, retail, auto, marketing etc., indiferent de post sau ocupaţie: manager, agent, entry level sau top management, părinte sau casnică.

Sistemul Straight Line Persuasion se caracterizează prin: simplitate, este uşor de învăţat de către oricine, poate fi duplicat şi transmis mai departe, este structurat foarte bine, te învaţă ce este şi cum se aplică o disciplină a comunicării, generează o creştere imediată a eficienţei de 20-30% şi este un sistem clar definit.

Tot aici vei afla care sunt cele mai importante trei obstacole care îi opresc pe oameni să atingă succesul pe care şi-l doresc.

Jordan Belfort va veni şi în România, pe 18 noiembrie, la Bucureşti, unde va susţine un seminar în care va vorbi despre sistemul său revoluţionar - Straight Line Persuasion.

AI 100 DE EURO REDUCERE PRIN INTERMEDIUL LEGESTART.RO!

Folosind la rezervarea locurilor cuponul “INDACO” (până pe 15 august), vei beneficia de 100 de euro reducere din preţul întreg – pentru fiecare loc rezervat, indiferent de pachetul ales.

PREŢURI:

  • Pachetul SILVER: 375 de euro (preţ întreg, fără TVA) // 275 de euro prin cuponul “INDACO”
  • Pachetul GOLD: 390 de euro // 290 de euro prin cuponul “INDACO”
  • Pachetul BUSINESS GOLD: 390 de euro // 290 de euro prin cuponul “INDACO”

Despre autor  ⁄ Redacţia

Materialele semnate de redacţia LegeStart reprezintă un efort comun de vă oferi informaţii de interes general din multiple domenii, strânse de echipă sau prezentate de partenerii noştri.

Fara comentarii

Scrie un comentariu