23 Februarie, 2019

VIDEO. Jordan Belfort, despre marketing

În videoclipul de mai sus, Jordan Belfort vorbeşte despre rolul marketingului într-o afacere.

Câte tipuri de marketing există, care sunt instrumentele cele mai eficiente şi care dintre ele se aplică afacerii tale?

Exemple de instumentele de marketing offline: corespondenţa directă (DM), networking, vânzări door-to-door, marketing pe recomandări, TV, radio, reviste, ziare, telemarketing,  outdoor etc.

Instrumente de marketing online: wordpress, campanii de retargetare, e-commerce, site-uri, optimizarea ratei de conversie, e-mapare, testare A/B, strategii de social media, SEO, Google hangouts, e-mail marketing, cuvinte-cheie negative, scrisori de vânzare video, aplicaţii iPhone şi Android.

Există instrumente care dau rezultate indiferent cât de bun vânzător eşti, indiferent dacă îţi place sau nu să vinzi. Sunt instrumente de închidere care generează rezultate de succes.

În anii ’90, Jordan Belfort a construit una dintre cele mai dinamice și mai de succes companii de vânzări din istoria Wall Street-ului. A cunoscut apoi cele mai înalte culmi financiare, câștigând peste 50 milioane de dolari pe an, o performanță care i-a adus numele de ”Lupul de pe Wall Street”.

Acum, Jordan Belfort este speaker motivațional și trainer, susținând seminarii în lumea întreagă despre vânzări, persuasiune, influențare.

Jordan Belfort va veni şi în România, pe 18 noiembrie, la Bucureşti, unde va susţine un seminar în care va vorbi despre sistemul său revoluţionar – Straight Line Persuasion.

AI 100 DE EURO REDUCERE PRIN INTERMEDIUL LEGESTART.RO!

Folosind la rezervarea locurilor cuponul “INDACO” (până pe 15 august), vei beneficia de 100 de euro reducere din preţul întreg – pentru fiecare loc rezervat, indiferent de pachetul ales.

PREŢURI:

  • Pachetul SILVER: 375 de euro (preţ întreg, fără TVA) // 275 de euro prin cuponul “INDACO”
  • Pachetul GOLD: 390 de euro // 290 de euro prin cuponul “INDACO”
  • Pachetul BUSINESS GOLD: 390 de euro // 290 de euro prin cuponul “INDACO”

REZERVĂ AICI LOCURI LA CONFERINŢA CARE VA FI SUSŢINUTĂ DE JORDAN BELFORT!

Despre autor  ⁄ Redacţia

Materialele semnate de redacţia LegeStart reprezintă un efort comun de vă oferi informaţii de interes general din multiple domenii, strânse de echipă sau prezentate de partenerii noştri.

Fara comentarii

Scrie un comentariu