20 Ianuarie, 2020

Un nou serviciu de documentare legislativă: Indaco Systems a lansat Lege5 Online

Indaco Systems a lansat astăzi, 15 mai 2013, varianta comercială a serviciului de documentare legislativă, Lege5 Online. Lege5 Online se adresează atât specialiştilor din domeniul contabil, fiscal, juridic, cât şi persoanelor interesate de domeniul legislativ.

Datorită noilor funcţionalităţi unice pe piaţa de profil, utilizatorii se informează corect şi rapid cu privire la modificările şi completările asupra actelor normative şi le înţeleg mai bine din punct de vedere legislativ.

Serviciul permite, de asemenea, accesul la baza de informaţii legislative Indaco, oriunde şi oricând, datorită platformelor mobile de pe care poate fi utilizat: tabletă, iPhone, eBook Reader.

Printre noile funcţii ale produsului se numără:

    • căutarea inteligentă - permite afişarea rapidă şi fără efort a rezultatelor dorite,
    • istoricul legislativ - reprezintă grafic, în ordine cronologică, modificările suferite de un act normativ,
    • grupurile de lucru - rolul de a facilita lucrul în echipă a specialiştilor şi de a-i informa pe aceştia cu privire la activitatea profesională a colegilor sau partenerilor.

lege5

„După o perioadă în care am testat produsul pe piaţă şi am aflat feedback-ul clienţilor şi partenerilor noştri, am hotărât că Lege5 Online este pregătit să facă faţă concurenţei şi să ofere clienţilor şi potenţialilor clienţi informaţiile legislative de care au nevoie, într-un format atractiv şi uşor de utilizat. Lege5 Online este un serviciu de documentare legislativă unic, care, cred eu, va revoluţiona piaţa de profil din România, datorită funcţiilor noi şi a avantajelor remarcabile pe care le oferă acest produs consumatorilor”, a precizat Ioana Popa, PR Executive al companiei Indaco Systems.

Varianta online a noului produs realizat de către Indaco Systems poate fi accesată pe Lege5.ro.

Despre autor  ⁄ Redacţia

Materialele semnate de redacţia LegeStart reprezintă un efort comun de vă oferi informaţii de interes general din multiple domenii, strânse de echipă sau prezentate de partenerii noştri.

Fara comentarii

Scrie un comentariu