22 Aprilie, 2019

“Topul Naţional al Firmelor Private din România” va avea loc în octombrie

Evenimentul “Topul Naţional al Firmelor Private din România – Top 2013″ va avea loc în data de 28 octombrie 2014 în Bucureşti, conform informaţiilor prezentate în conferinţa de presă din 26 septembrie a Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii (CNIPMMR).

“Topul Naţional al Firmelor Private din România” este organizat de CNIPMMR şi va avea loc la Palatul Parlamentului, în Sala Al. I. Cuza, începând cu ora 9:30.

Potrivit organizatorilor, acesta este un eveniment de referinţă pentru mediul de afaceri, care asigură recunoaşterea meritelor întreprinzătorilor şi promovarea celor mai performante întreprinderi la nivel naţional. Cu o tradiţie îndelungată (21 de ediţii), acest TOP transpune bunele practici internaţionale în domeniu şi se bucură de recunoaşterea la nivel european şi internaţional a Uniunii Europene a Artizanatului şi a Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (UEAPME) şi a Asociaţiei Mondiale a Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (WASME).

La eveniment vor fi în jur de 800 de participanţi — reprezentanţi ai mediului de afaceri românesc şi ai autorităţilor centrale. Iar invitat special va fi Peter Faross — secretar general UEAPME.

La “Topul Naţional al Firmelor Private din România” se vor realiza:

- clasamente generale la nivel naţional pe categorii (microîntreprinderi, întreprinderi mici, mijlocii, mari şi nou-înfiinţate), în funcţie de productivitate (CA), profit brut (PB), cifra de afaceri (CA) şi performanţă globală (IPGA);

- clasamentul naţional pe domenii de activitate – cod CAEN (microîntreprinderi, întreprinderi mici, mijlocii, mari şi nou-înfiinţate);

- clasamentul regional (microîntreprinderi, întreprinderi mici, mijlocii, mari şi nou-înfiinţate), în functie de productivitate (CA), profit brut (PB), cifra de afaceri (CA) şi performanţa globală (IPGA).

Se vor acorda şi premii, printre care se vor număra:

- premiile din partea Asociaţiei Mondiale a IMM-urilor;

- premiile din partea Uniunii Europene a Artizanatului şi a IMM-urilor;

- premiile speciale la nivel naţional;

- premiile pentru excelenţă în afaceri.

Mai multe informaţii găsiţi pe Top.cnipmmr.ro.

Despre autor  ⁄ Redacţia

Materialele semnate de redacţia LegeStart reprezintă un efort comun de vă oferi informaţii de interes general din multiple domenii, strânse de echipă sau prezentate de partenerii noştri.

Fara comentarii

Scrie un comentariu