Cea de-a X-a ediție a Galei Premiilor “Studentul Anului” va premia, şi în acest an, cei mai buni studenți din țară pentru performanțele și cunoștințele lor în cinci domenii reprezentative, evenimentul desfăşurându-se pe 28 mai, la sala ArCuB din București.

Studentul Anului este un proiect al asociației studențești „Voluntari pentru Idei și Proiecte” (VIP România), în cadrul căruia 25 de tineri se luptă pentru  distincția de Studentul Anului 2013 și premiul cel mare, în valoare de 1.500 de euro, la 5 categorii:

???????????????????????????– Arhitectură;

– Drept;

– Jurnalism și Comunicare;

– Economie;

– Medicină.

Pentru a intra în competiție, participanții au trebuit să rezolve o temă de concurs specifică, propusă de către Westfourth Architecture, Architect Service si West Group Arhitecture (Arhitectură), KPMG (Drept), Capital Partners si Codecs (Economie), Starcom (Jurnalism și Comunicare), Actavis și Sindan Pharma (Medicină), temă care i-a provocat să îmbine creativitatea cu informațiile acumulate de-a lungul anilor în domeniul respectiv.

Juriul format din specialiști și profesori universitari a ales cele mai bune lucrări, câștigătorii urmând a fi anunțați în cadrul evenimentului formal de încheiere a concursului. Premiile câştigătorilor pe fiecare categorie vor fi înmânate de reprezentați ai partenerilor oficiali, într-un cadru elegant.

Gala de Premiere îi va aduna pe cei mai buni studenți împreună cu profesioniștii și liderii de opinie ai domeniilor pe care le studiază și în care doresc să-și dezvolte o carieră de succes. Printre cei prezenți se vor afla Niels Schnecker și Raed Arafat, făcând parte din juriul competiției, iar evenimentul va fi prezentat de Sanda Nicola.

Pe lângă decernarea premiilor speciale acordate de cei care susțin proiectul, invitații se vor bucura de numeroase surprize și momente muzicale, care vor transforma Gala într-un spectacol al excelenței.

De asemenea, întregul eveniment va putea fi urmărit prin livestreaming la adresa:

https://www.facebook.com/StudentulAnului.VIP
.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here