15 Septembrie, 2019

SONDAJ: Legestart.ro, o informare concisă, promptă şi de actualitate

Legestart.ro este considerat de cititori ca fiind o sursă de informare legislativă concisă, promptă şi de actualitate, conform datelor obţinute în urma aplicării unui chestionar online referitor la conţinutul acestui site. Printre punctele forte ale primului cotidian legislativ din România se mai numără şi modalitatea de prezentare, accesibilitatea, claritatea informaţiei şi profesionalismul.

În urma centralizării răspunsurilor primite la acest instrument de cercetare, se remarcă faptul că cititorii manifestă un interes foarte ridicat pentru materialele care tratează subiecte referitoare la legislaţie (18%), muncă (12%), fiscalitate (12%), contabilitate (12%) şi financiar (11%).

chest

De asemenea, cele mai urmărite tipuri de articole sunt cele referitoare la actele publicate în Monitorul Oficial (35%) şi articolele-sinteză privind procedurile legislative (35%).

În ceea ce priveşte aprecierile negative la conţinutul site-ului Legestart.ro, aproximativ 64% dintre respondenţi nu au avut obiecţii.

Chestionarul a fost creat şi distribuit prin mijloace electronice, urmărind percepţia cititorilor asupra site-ului Legestart.ro, conţinutului, formei de prezentare a informaţiei şi înregistrarea punctelor tari/slabe ale acestuia. Perioada de desfăşurare a sondajului a fost de 20 de zile, înregistrându-se un număr total de 269 de respondenţi.

Răspunsurile primite vor fi analizate individual şi vor constitui punctul de plecare pentru îmbunătăţirea site-ului Legestart.ro, conform aprecierilor centralizate. Mulţumim pe această cale tuturor respondenţilor care ne sprijină în interesul nostru de a satisface nevoile şi dorinţele de informare ale cititorilor. 

***

Legestart.ro este un serviciu Indaco Systems care vă pune la dispoziţie informaţii utile din domenii precum fiscalitate, drept, juridic, contabilitate, economie, sănătate, şi educaţie, realizate de redactori şi de specialişti.

Conţinutul de pe site este întregit de secţiunea de legislaţie online care cuprinde toate actele normative publicate în Monitorul Oficial (partea I şi a VI-a).

Pentru mai multe detalii referitoare la datele obţinute în urma distribuirii acestui chestionar, precum şi pentru alte informaţii legate de Legestart.ro, puteţi contacta Departamentul Relaţii Publice şi Marketing pe comunicare@indaco.ro sau la 0758.070.583.

Despre autor  ⁄ Elena Hogaş

Elena Hogaş este redactor la Legestart.ro. Este absolventă a Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice (SNSPA).

Fara comentarii

Scrie un comentariu