22 Octombrie, 2019

Şase lecţii despre succes de la un tânăr antreprenor britanic

Haideți să îl cunoaștem mai bine pe Justin Devonshire, proprietarul afacerii Bodyshape Fitness, cel mai mare bootcamp din Cipru. Da, a plecat din țara natală, Ţara Galilor, ca să își găsească propriul drum într-o insulă unde nu cunoștea pe nimeni.

Astăzi, este mândrul proprietar al unei afaceri de succes, care va fi anul acesta francizată chiar în Marea Britanie.

La doar 27 de ani, este, de asemenea, speaker inspirațional, este mentor pentru oameni de afaceri din toată lumea și are un impact fantastic asupra oamenilor din jurul lui, ajutându-i să-și crească veniturile muncind mai puțin. V-am spus că mai organizează și bootcamp-uri în locuri exotice de cinci stele din Thailanda?

Iată cele șase lecții despre succes de la Justin:

Lecția #1: Canalizează-ți atenția pe cei din jurul tău, nu pe tine însuți.

“Concentrează-te mereu pe cei cărora te adresezi prin afacerea ta. Gândește-te ce le poți oferi. Începe să le arăți oamenilor din jurul tău ce poți face ca să îi ajuți.”

Cu ce te alegi tu din asta? Ei bine, în loc să te concentrezi pe banii, faima sau statutul social pe care le-ai putea obține pentru tine însuți, gândește-te la ce ai putea face pentru alții. Apoi, totul se va așeza pe făgașul dorit. Pentru că ceea ce dai altora, de fapt, îți oferi ție în primul rând.

Lecția #2: Găsește un mentor

Oportunități de a învăța există peste tot în jurul tău, dar depinde doar de tine dacă le folosești sau nu. “Profesorul meu de arte marțiale a fost primul meu mentor adevărat, și asta când aveam 13 sau 14 ani. Chiar dacă nu m-a învățat multe despre afaceri, el m-a învățat despre viață și despre cum să fac ceea ce mă pasionează.”

Justin crede mult în mentorat și are mulți oameni inspiraționali în jur care l-au ajutat să ajungă ceea ce este astăzi, încă de la debutul afacerii sale. Prin urmare, găsește un model pe care să îl admiri și învață cât de mult poți din experiența ei/lui.

» Citeşte articolul integral pe PortalHR.ro.

Foto: Sxc.hu

Despre autor  ⁄ Redacţia

Materialele semnate de redacţia LegeStart reprezintă un efort comun de vă oferi informaţii de interes general din multiple domenii, strânse de echipă sau prezentate de partenerii noştri.

Fara comentarii

Scrie un comentariu