18 Iulie, 2018

S-au afişat rezultatele la proba de interviu a concursului pentru inspectori antifraudă! În cât timp vor fi numiţi în funcţii candidaţii admişi?

ACTUALIZARE (6 noi.): Rezultatele finale ale concursului pot fi consultate AICI.
__________

Ultima probă a concursului pentru ocuparea posturilor de inspectori antifraudă din cadrul Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală a fost cea a interviului.

Aceasta s-a desfăşurat între 28 octombrie şi 1 noiembrie, iar rezultatele pot fi consultate AICI (fişier PDF). De asemenea, au fost publicate o erată (PDF) la rezultate şi un anunţ (PDF) privind departajarea unor candidaţi.

Rezultatele finale ale concursului vor fi publicate în cel mult trei zile lucrătoare de la data afişării rezultatelor la proba interviului (2 noiembrie).

Rezultatele selecţiei dosarelor şi probei scrise pot fi consultate pe site-ul Fiscului.

DESPRE REZULTATELE FINALE ŞI NUMIRILE ÎN FUNCŢII

Pentru a fi declarat admis, un candidat trebuie să treacă cu succes de proba scrisă şi de interviu şi să aibă cel mai mare punctaj dintre candidaţii care au concurat pentru acelaşi post.

Propunerile de numire a candidaţilor declaraţi admişi la concurs vor fi înaintate de preşedintele comisiei de concurs preşedintelui Agenţiei în cel mult trei zile lucrătoare de la afişarea rezulatelor finale.

Apoi, în cel mult 15 zile calendaristice de la data primirii propunerilor de numire, candidaţii admişi vor fi numiţi în funcţiile publice pentru care au candidat.

Surse: ANAF, Lege5.ro

Despre autor  ⁄ Alexandru Boiciuc

Alexandru Boiciuc redactează şi editează articole la LegeStart.ro. E licenţiat (specializarea jurnalism) al Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi a mai lucrat în presă la ediţia online a ziarului ProSport. Contact: legestart(@)indaco(.)ro

Un comentariu

  • Răspunde
    vali
    noiembrie 4 2013

    Sa furat cat sa putut la acest examen…la interviu…poate se sesizeaza cineva…desi nu prea cred…

Scrie un comentariu