19 Ianuarie, 2018

Proiect Mediu: Aprobarea procedurii de emitere a autorizaţiei privind emisiile de gaze cu efect de seră

Ministerul Mediului şi Pădurilor a lansat în dezbatere publică un proiect de Ordin pentru aprobarea procedurii de emitere a autorizaţiei privind emisiile de gaze cu efect de seră pentru perioada 2013-2020.

Proiectul se află în dezbatere publică până pe 20 august 2012.

Proiectul de Ordin al Ministerului Mediului stabileşte procedura de emitere a autorizaţiei privind emisiile de gaze cu efect de seră pentru perioada 1 ianuarie 2013 – 31 decembrie 2020, care face parte integrantă din proiectul de act normativ.

Autorizaţia privind emisiile de gaze cu efect de seră conţine cerinţele de monitorizare şi raportare a emisiilor de gaze cu efect de seră, corespunzătoare planului de măsuri pentru monitorizarea şi raportarea emisiilor.

Proiectul de Ordin poate fi descărcat de-aici!

Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului este autoritatea competentă pentru verificarea şi aprobarea planului de măsuri pentru monitorizarea şi raportarea emisiilor de gaze cu efect de seră.

Proiectul de Ordin mai conţine informaţii cu privire la tarifele pentru procedura de emitere a autorizaţiei, documentele necesare emiterii autorizaţiei, termenele de depunere a acestor documente, valabilitatea şi revizuirea autorizaţiei, precum şi sancţiunile prevăzute de lege.

Sursa: Ministerul Mediului şi Pădurilor

Despre autor  ⁄ Ioana Popa

Ioana Popa este redactor la LegeStart din anul 2011. A absolvit Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării.

Fara comentarii

Scrie un comentariu