21 August, 2019

Principalele provocări fiscale ale mediului de afaceri românesc vor fi dezbătute la Tax & Finance Forum

În zilele de 13 şi 14 noiembrie 2014, începand cu ora 9:00, la hotelul Radisson Blu din București va avea loc a doua ediţie a evenimentului “Tax & Finance Forum”.

Evenimentul este organizat de BusinessMark, iar Indaco Systems şi LegeStart.ro sunt parteneri media.

Forumul constituie un prilej de analiză şi dezbatere a fiscalității în România, reunind reprezentanţi ai Ministerului Finanțelor, ai celor mai mari companii de consultanță și experți financiari, factori de decizie din departamentele financiar-contabile ale celor mai importante companii prezente pe piața românească.

În prima zi la Tax & Finance Forum se vor dezbate subiecte legate de: impactul fiscalității asupra mediului de afaceri, optimizarea procesului de rambursare a taxelor și impozitelor, legea holdingurilor, aspecte privind legislația europeană, modificări, armonizarea legislației românești, TVA, impozitul pe profit/venit, contribuții sociale, impozitul pe construcții, impozitarea veniturilor obținute de nerezidenți din România, mobilitatea angajaților – implicații fiscale, planificarea fiscală, optimizarea impozitelor și a taxelor.

A doua zi la Tax & Finance Forum va oferi răspunsuri la unele dintre cele mai importante aspecte fiscale în cadrul unor seminarii susținute de reprezentanți ai celor mai mari companii de consultanță. Printre subiectele abordate se vor număra: inspecția fiscală, litigiile fiscale, planificarea prețurilor de transfer, mobilitatea angajaților – implicații fiscale și aspecte practice privind rambursările de TVA.

Mai multe informaţii despre eveniment găsiţi pe Business-mark.ro.

Despre autor  ⁄ Redacţia

Materialele semnate de redacţia LegeStart reprezintă un efort comun de vă oferi informaţii de interes general din multiple domenii, strânse de echipă sau prezentate de partenerii noştri.

Fara comentarii

Scrie un comentariu