21 August, 2017

Peste două luni începe distribuirea tichetelor pentru Programul Rabla!

Anul acesta vor fi emise 20.000 de tichete pentru Programul „Rabla”, dintre care 17.000 pentru persoane fizice şi juridice şi 3.000 de tichete pentru instituţiile publice. Potrivit declaraţiile ministrului Mediului, dna. Rovana Plumb, distribuirea acestora va avea loc începând cu 15 mai 2013, de către Ministerul Mediului şi Schimbărilor Climatice (MMSC), prin intermediul Administraţiei Fondului de Mediu (AFM).

În cadrul declaraţiilor susţinute de Rovana Plumb şi preluate de Agenţia Agerpres.ro, a fost precizat faptul că proiectul referitor la Programul „Rabla 2013” va fi pus în vezbatere publică în cursul acestei zile, pe paginile web a celor două instituţii.

Notă: La ora actuală, pe site-ul MMSC se află o invitaţie de presă prin care se anunţă că ministrul va susţine astăzi, 15 aprilie 2013, la ora 18:00, o conferință de presă pe tema Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional.

Ministrul Mediului a anunţat la postul de televiziune RTV că sesiunea de depunere şi validare a dosarelor colectorilor şi dealerilor se va desfăşura începând din 22 aprilie, timp de 14 zile lucrătoare, iar distribuirea efectivă pe piaţă a tichetelor va începe pe 15 mai, pentru că se ia în calcul şi o perioadă de trei zile aferentă contestaţiilor. 

Tichetul este de 1.500 euro (6.500 lei), iar repartizarea nu va mai fi egală pe fiecare unitate administrativ-teritorială, ci va ţine cont de numărul maşinilor mai vechi de 10 ani în parcul auto al unităţilor administrativ-teritoriale, a spus oficialul MMSC. 

Sursa: Agerpres.ro

Despre autor  ⁄ Elena Hogaş

Elena Hogaş este redactor la Legestart.ro. Este absolventă a Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice (SNSPA).

Fara comentarii

Scrie un comentariu