21 August, 2019

(P) Un stagiar al internship-ului DeveLAWp a acceptat provocarea Găleţii cu gheaţă în ultima zi de stagiu la Enăchescu şi Asociaţii

Casa de avocatură Enăchescu & Asociații anunță încheierea programului de dezvoltare profesională a tinerilor – DeveLAWp: dezvoltare prin cunoașterea drepturilor; dezvoltare prin drept.

29 august a fost ultima zi din programul de stagiatură a tinerilor studenți.

În cadrul programului DeveLAWp au fost acceptați patru studenți pentru Law Internship și şapte tineri pentru Law PR Internship.

În ultima zi de Casual Friday, stagiarul Răzvan Constantinescu a acceptat provocarea Găleţii cu gheaţă și s-a alăturat celor care şi-au turnat în cap apă cu gheaţă pentru o cauză nobilă. Echipa Enăchescu și Asociații a donat către “Fundația pentru Smurd” pentru susținerea proiectelor de dezvoltare a activității Serviciului Mobil de Urgență Reanimare și Descarcerare (SMURD).

Informații actualizate despre proiect găsiţi pe pagina de Facebook DeveLAWp.

Societatea civilă de avocați Enăchescu & Asociații este o companie înființată în 2009, construită pe trei valori fundamentale: eleganță, profesionalism și încredere. Echipa de profesioniști a firmei demarează începând cu acest an proiecte de dezvoltare profesională a tinerilor, adresându-se și studenților de anul 2 din cadrul Facultății de Drept. Societatea civilă de avocați Enăchescu & Asociații susține tinerii în procesul lor de perfecționare.

Fara comentarii

Scrie un comentariu