LegeStart.ro, primul cotidian legislativ din România, pune la dispoziţia cititorilor săi informaţii utile din domenii precum fiscalitate, drept, juridic, contabilitate, economie, sănătate şi educaţie, realizate de redactorii noştri şi de specialişti.

Conţinutul de pe site este întregit de secţiunea de legislaţie online care cuprinde toate actele normative publicate în Monitorul Oficial (partea I şi a VI-a).

Cu o vechime de aproape 15 ani, site-ul nostru vine acum în sprijinul activităţii dumneavoastră prin deschiderea unor canale de promovare profesioniste. Astfel, persoanele interesate de oferta publicitară online LegeStart.ro o pot consulta în format PDF, la cerere, prin trimiterea unui e-mail la adresa marketing@indaco.ro .

Unde va ajunge mesajul publicitar?

Publicul nostru ţintă este format din:

  • Specialiştii în domeniile juridic, financiar – contabil, fiscalitate şi resurse umane care lucrează zilnic cu legislaţia şi au nevoie de un instrument rapid de informare legislativă;
  • Orice persoană fizică din România care doreşte să se informeze cu privire la legislaţia naţională, să afle ultimele noutăţi din mediul de afaceri, să citească noutăţi legislative (modificări legislative, opinii privind reglementarea acestora, bune practici, speţe etc.);
  • Persoanele care au un business în România şi care trebuie să cunoască reglementările legislative pentru desfăşurarea cu succes a acestuia.
  • Orice instituţie publică care doreşte să fie permanent informată cu privire la modificările legislative şi modul în care acestea trebuie să fie aplicate.
  • Orice companie din România, indiferent de mărimea acesteia – deoarece departamentele juridic şi contabilitate au nevoie zilnic de informări legislative pentru a lua cele mai bune decizii în activitatea pe care o desfăşoară.

De ce să vă promovaţi pe Legestart.ro?

  • Site-ul legestart.ro a înregistrat pe parcursul ultimului an o creştere constantă, organică, ajungând să ocupe pe www.trafic.ro, la începutul lui 2016, prima poziţie la secţiunea „Legislaţie” şi locul 135 în clasamentul General. (medie de peste 110.000 vizitatori unici pe săptămână);
  • Avem peste 20.000 de persoane abonate la newsletter-ul LegeStart.ro, care este transmis zilnic, de luni până vineri;
  • Aveţi vizibilitate în rândul publicului nostru, reprezentat de orice persoană sau companie/instituţie interesată de legislaţia României. Având în vedere acest aspect, oricare ar fi profilul companiei sau al produsului pe care aţi dori să îl promovaţi, veţi avea ocazia de a-l face cunoscut prin intermediul site-ului nostru.

Aşadar, dacă doriţi să aflaţi mai multe despre această oportunitate sau aveţi orice fel de întrebări, nu ezitaţi să ne contactaţi! 

Contact: Madalina Benghe – Marketing Manager

tel. 021.311.97.11/ 0758.070.577

e-mail: marketing@indaco.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here