22 August, 2017

În temeiul prevederilor art. 94 lit. a) și ale art. 100 din Constituția României, republicată, ale art. 4 alin. (1), ale art. 6 lit. A, ale art. 8 lit. A și ale art. 11 din Legea nr. 29/2000 privind sistemul național de decorații al României, cu modificările și completările ulterioare, având în vedere propunerea directorului Serviciului Român de Informații, în semn de apreciere a contribuției deosebite în realizarea, cu profesionalism și consecvență, a misiunilor specifice ce revin Serviciului Român de Informații,

Președintele României decretează:

Art. 1. —
Se conferă Ordinul Național Serviciul Credincios în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari, persoanei prevăzute în anexa nr. 1*), care face parte integrantă din prezentul decret.
Art. 2. —
Se conferă Ordinul Național Pentru Merit în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari, persoanei prevăzute în anexa nr. 2*), care face parte integrantă din prezentul decret.
Art. 3. —
Se conferă Ordinul Bărbăție și Credință în grad de Ofițer, cu însemn pentru militari, persoanei prevăzute în anexa nr. 3*), care face parte integrantă din prezentul decret.
Art. 4. —
Se conferă Ordinul Bărbăție și Credință în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari, persoanelor prevăzute în anexa nr. 4*), care face parte integrantă din prezentul decret

 

PREȘEDINTELE ROMÂNIEI

TRAIAN BĂSESCU


 În temeiul art. 100 alin. (2) din Constituția României, republicată, contrasemnăm acest decret.


PRIM-MINISTRU

VICTOR-VIOREL PONTA

 

București, 25 martie 2013.
Nr. 328.